tjo

Tjo bloggen! ♥

Idag är jag hemma ifrån skolan, jag har jätteont i magen :O så jag slipper skolan dårå ;D , det blir perfekt då hinner jag öva lite till franska provet som är imorgon. Nu sitter jag och håller på med fb och lyssnar på musik. Justin bieber såklart :D vad annars? haha nää men, det var faktiskt ett tag sen jag lyssnade på nån av hans låtar. srry alla belibers men jag tycker inte om honom lika mycket längre sen han började dejta selena.. asså jag hatar inte henne eller nått sånt men han har blivit lite divig nu..typ så that's why. men jag kommer alltid att gilla honom , men bara inte lika mycket som förrut dårå.. ajja, sååå nu tänkte jag köra lite "dagens låt"





Plugga plugga..

Heeej bloggen!
Nu har jag laddat ner appen "blogg.se" på mobilen, så nu kan jag blogga vart jag änn är någonstans ;D. Imorse skulle jag göra ett inlägg när jag var i skolan, men då stod det bara att jag inte kunde lägga upp bilderna osv så det var ju lite jobbigt. vi får se hur det går med det sen.ajjatillrubriken nu då. På Torsdag den här veckan så har har vi Franska prov, Suck! pallar inte. Jag har typ inte övat på något ännu, så jag borde nog sätta igång ganska snart med pluggandet om jag inte vill ha ett IG ;). Assåååå jag får panik! DHW (desperate housewives) börjar ju idag klockan 9 på 5 an som vanligt dårå, det får jag bara inte missa! så jag måste skynda mig med att plugga nu om jag ska hinna med att se DHW, eller så får jag helt enkelt spela in och se typ imorgon eller något :P ajja måste plugga plugga! 














hejsann

Heejsann!

Idag i skolan hade vi orientering (stavas?) på idrotten. uusch! det är såå tråkigt. plus att jag inte är så bra på det heller, man skulle vara två och två, jag var med elin L men vi letade upp dom andra och gick med dom också såå a höhö ;D Som sista lektion hade vi hemkundskap. vi bakade bullar, dom blev inte helt lyckade, det blev typ lite eller förmycket av något haha :P.Men annars så var dom väl helt okej.Sen efter skolan hängde jag med becca hem. Srry att det blir ganska korta inlägg. ska förbättra mig. men vi har haft flera prov och så ska vi ha ett till på torsdag  :( . så har pluggat mycke och sånt så har inte pallat. Men jag är sjukt trött nu, ska sova skriver imorgon.



Nymålade!



image description



Hiss , diss ?



tjooo



Shuuue, Hela den här veckan har becca sovit över hos mig. vi hade det sjukt mysiiigt. Vi lanade ett spel på våra mobiler till 4 en kväll... förutom det så snackade vi o aa gjorde typ allt möjligt. Sen idag åkte becca hem, buhu :(
Nu sitter jag och håller på me facebook och lyssnar på musik o allt.
Jag vill typ skaffa en snygg design på min blogg, men vet liksom inte hur man sätter in sånt :s tips nån? tacksam för svar xD lol. sen när jag vet hur man gör så får jag fråga becca om hjälp med design, elr nått...
ett till inlägg kmr strax! ;-* <3












LOL





RSS 2.0